вторник, 24 апреля 2012 г.

Найпрестижніші жіночі професії


Час іде, а разом з ним змінюється “мода” на професії. Можна простежити, як змінився попит на певні професії за останні 12 років. У 1998 році найпопулярнішими і престижними професіями, як для чоловіків, так і для жінок, були “економіст” та “юрист”.

Конкурси по цих спеціальностях просто зашкалювали, здавалося, що простіше вступити в якийсь театральний вуз, ніж на економічний чи юридичний факультет самого звичайного університету чи інституту. Вакансії економіста та юриста були відкриті багатьма успішними компаніями і фірмами і, хоча пройти співбесіду на таке тепле містечко з великою зарплатою було досить складно, шанс залишався завжди. Його отримували найактивніші і цілеспрямовані.

Років через п’ять ситуація змінилася. Жінці стало модно бути “менеджером з продажу”, “адвокатом” і “секретарем-референтом”. Вимоги до кандидаток на ці посади висувалися дуже жорсткі, серед них – обов’язкове знання двох, а то і трьох іноземних мов, модельна зовнішність, вміння спілкуватися з людьми, знання основ психології та відмінне володіння комп’ютером.

Ще пізніше престижно стало вести всякого роду тренінги. “Бізнес-тренера” ​​опинилися на піку популярності, вони вчили (або, принаймні, намагалися) людей заробляти гроші. Далі з’явилися “маркетологи”, “фахівці в галузі нанотехнологій”, “жінки-бодігарди” – вони стали самими затребуваними і високооплачуваними. Рекламний бізнес процвітав, маркетологи були нарозхват, а жінки-охоронці були широко затребуваними серед дружин багатих підприємців.

Під час нещодавно настав кризи актуальними стали такі професії, як “фахівець зі стягнення заборгованостей і роботі з проблемними кредитами”, “спеціаліст в області IT-безпеки” … Але це ще не всі професії, які популярні серед жінок.
кщо звернутися до статистики, можна побачити, що, наприклад, з усіх інспекторів відділу кадрів 97% – представниці прекрасної статі. 92% менеджерів з туризму – теж жінки, і всього на 2% відстають від них менеджери з персоналу, серед яких жінки складають 90%. Не секрет, що жінки більш комунікабельні, ніж чоловіки. Професія оператора call-центру створена для тих, хто любить спілкування, тому не дивно, що 82% претендентів на цю посаду – дами.

Доля навколишнього середовища незабаром повністю опиниться в руках прекрасної половини людства: 79% шукачів посади еколога становлять жінки. Останнім часом леді не поступаються джентльменам і в освоєнні таких перспективних професій, як менеджер з реклами та PR. 75% шукачів, які прагнуть до кар’єри менеджера з реклами, – жіночої статі. Налагоджувати зв’язки з громадськістю вважають своїм покликанням 73% жінок.

Серед менеджерів, які стежать за відповідністю товару міжнародним стандартам якості, жінки складають 70%. Трохи менше здобувачок (67%) претендують на такі посади, як менеджер з маркетингу, літературний редактор і кошторисник. За своєю природою жінки більш спостережливі, скрупульозні, здатні помітити найдрібніші недоліки, володіють художнім чуттям. З цієї причини чоловіки нерідко поступаються їм такі спеціальності, як аудитор і архітектор (65%).

Чимало сучасних дівчат знає, як тримати себе в тонусі. Деякі з них готові навчити цьому інших, тому інструктори з фітнесу на 62% складаються з жінок. Ну а якщо душа бажає творчості, то завжди модно буде значитися в рядах співачок, телеведучих, письменниць і екстрасенсів.


2 комментария:

  1. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені кредит на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті в частині інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також 247officedept@gmail.com або пишіть на номері Whatsapp на + 1- ( 989-394-3740)

    ОтветитьУдалить
  2. финансовое восстановление с помощью Бенджамина Ли. электронная почта: 247officedept@gmail.com это его адрес электронной почты, а это его номер в WhatsApp + 1-989-394-3740. Я Леонардо Хьюго, агроном, который смог возродить умирающее производство кормов для скота с помощью милостивого кредитора, известного как Бенджамин Бриэль Ли, кредитный офицер. Я хочу, чтобы вы знали, что его служение - это подходящее место для вас, чтобы решить все ваши финансовые проблемы, потому что я живое свидетельство, и я не могу просто держать это при себе, когда другие ищут способ получить финансовую поддержку. Я хочу, чтобы вы все связались с этим посланным богом кредитором, используя указанные данные, чтобы стать участником этой прекрасной возможности, а также они работают с хорошим / уважаемым банком, который без задержки переводит деньги на мой счет.

    ОтветитьУдалить